Glomdalsprofil – Christian Øien Damhaug

Foto av Christian Øien Damhaug

Christian Øien Damhaug er en ambisiøs spiller på fremgangsrike Åsnes G2005.

Unge Christian Øien Damhaug har fotball i blodet, og har brukt enormt mange timer med lærkula i oppveksten. Belønning har kommet i form av fremgang og gode resultater med sitt Åsneslag.

ANNONSE

 

Christian Øien Damhaug

Favorittlag: Manchester United

Favorittspiller: Paul Pogba

Posisjon: Sentral midtbane

Egenskaper på banen: Skudd, pasninger, spilleforståelse

Verste motstander: HamKam G13

Hva gjør du på fritiden: Jeg trener fotball hver dag. Da jeg ikke har fellestrening, trener jeg egentrening. Om vinteren trener jeg litt på ski. Da jeg slapper av spiller jeg FIFA.

Hva er en god kamerat: En som alltid støtter meg.

 

Spennende høst

Christian og sitt lag Åsnes G2005 spiller et årstrinn opp for best mulig kamptilbud. Derfor spiller de 1. divisjon G13. Der har høsten startet bra med en solid seier over Ottestad, og et forventet tap mot suverene Hamkam. I tillegg imponerte Christian og hans lagkamerater voldsomt i Holmen Elite cup forrige helg. Her ble det andreplass etter sterke seire mot VIF og LSK.

I tillegg til seriekamper er også Christian blitt plukket ut på sonelag hvor han skal forsøke å kvalifisere seg videre til spill på kretslaget til Indre Østland.

Vi i Glomdalsfotball har sett Christian spille, og alle timene med ball har definitivt gitt resultater! Vi ønsker Christian og hans lagkamerater lykke til med høsten!

Du har kanskje også lyst til å lese: