Ukens kamp: Brane G15 – Stange G15

Brane G15 spiller i 2. divisjon avd. 02 og må ofte reise langt når de skal spille seriekamper. Det må også Grue og KIL som er de to andre lokale lagene i denne serien. Søndag spilte Brane G15 på hjemmebane og vant 4-2 over Stange G15.

Brane G15 ønsket Stange G15 velkommen til Braneplassen på Roverud denne søndagen.

Foruten de tre lokale lagene består serien av lag fra Nes/Ringsaker, Moelven, Ottestad, Storhamar, Elverum, Rendalen og Stange.  Lagene må ofte spille kampene sine på helger.  På søndag spilte Brane-gutta på hjemmebane mot Stange.

 

Etter en litt tung start på høstsesongen, med to tap på rappen var gutta sultne på en seier igjen. I dag ville de gi alt for en opptur. Vi skal gjøre vårt aller beste for å vinne i dag hørte vi gutta si før dommeren blåste kampen i gang.

Forsiktig 1. omgang

Stange var et lag Brane ikke hadde møtt tidligere i år. Strategien så derfor ut til å være å forsvare seg godt i åpningsminuttene til de visste hvor de hadde motstanderen. Et stykke ut i førsteomgangen fikk Stange straffe og gikk opp i ledelse. Gutta så ut til å bli mer tent etter at Stange gikk opp i 1-0 og spilte seg høyere opp på banen. Det førte til to store målsjanser. Til pause var stillingen fortsatt 1-0 til Stange.

Et godt gjennomspill førte til en av førsteomgangens største målsjanser for Brane.

Pausebeskjed: Spill hverandre gode!

I pausa var budskapet fra Branes trenerbenk at dette har vi god mulighet til å vinne – stå på gutter – gå mot mål – spill hverandre gode og fyr av.

Offensiv og underholdende 2. omgang

Det var et helt annet Brane-lag som kom utpå banen i 2. omgang. De satte opp et forrykende tempo og overrasket motstanderen med et mye mer offensivt spill enn før pause. Brane utlignet kjappt til 1-1. Men Stange kom tilbake og scoret sitt andre og hjemmelaget lå igjen under, men svarte umiddelbart. Laget presset oppover mot motstanderens halvdel og satte ballen i mål og stillingen var 2-2 før de kort tid etterpå gikk opp i ledelse 3-2. Få minutter før kampen ble blåst av scoret Brane sitt fjerde og vant kampen 4-2. Andrian Nilsson og Nataniel Grønnerud scoret to mål hver.

Alene med keeper scoret Nataniel Grønnerud sitt andre mål i kampen.

Adrian Nilsson scorer sitt andre mål i kampen.

En skikkelig arbeidsseier

Gutta, og lagets eneste jente – Ronja Bråten – er enige etter kampen om at dette var en skikkelig god opptur.

Når vi spiller slik vi gjorde i dag, og spesielt 2. omgangen vår hvor vi greier å spille hverandre gode – ja da er fotball skikkelig morsomt. Nå vet vi at vi kan og skal spille på dagens erfaringer i de neste kampene.

 

Du har kanskje også lyst til å lese: