Glomdalsprofil: Kristian Myhrum Berg

Kristian Myhrum Berg fra Grues G13-lag har vært på sonetrening.

Regnet bøtta ned på Sander under sonetreningen for G13. Likevel ble det vist frem mye fin fotball. Grue-gutten Kristian Myhrum Berg var en av de som ble tatt ut for å trene sammen med distriktets beste 13-åringer.’

 

Kristian viste eksempler på ekstrem god teknikk og fine pasninger. Dessverre ble han nødt til å se de siste minuttene av treningen fra sidelinjen. Etter en litt tøff behandling ute på banen, ble ryggen vond. Glomdalsfotball benyttet anledningen til å ta en prat med Kristian.

Kristian Myhrum Berg

Hvilket lag spiller du på? Grue G13

Favorittlag: Barcelona, Rosenborg og Chelsea.

Favorittspiller: N’Golo Kantè

Spiller helst: Midtbane, men fungerer også greit på bekk.

Hva gjør du på fritiden: Fotball, fotball og atter fotball.

Drømmer om å bli: Vil gjerne drive med fotball på heltid, men vet at det er mye trening som skal til for å komme dit.

Favorittmat: Taco

Fotball – den store lidenskapen

Kristian startet tidlig med fotball, og spilte i starten på Namnå. Alt i livet handler foreløpig om fotball, selv om han også må gjøre en del skolearbeid. Han ser mye fotball på TV og følger med på alle de store ligaene.

Det er enkelt å se hvor ivrig han er, for mens vi intervjuer han på sidelinjen, er blikket hans ute på banen. Ivrig etter å se hva andre gjør, og om han kan snappe opp noen ideer. Vi i Glomdalsfotball håper at Kristian er en vi også skriver om i fremtiden. Lykke til Kristian!

 

Les også våre tre siste glomdalsprofiler:

Glomdalsprofil: Oda Flaamo

Glomdalsprofil: Ida Skolegården

Glomdalsprofil: Linus Kristiansen

Du har kanskje også lyst til å lese: