Bronselaget Skarnes IL/Slåstad IL G13

Skarnes-Slåstad G13 får sin bronsjemedalje på Grueturneringen 2017.

Skarnes IL/Slåstad IL G13 overrasket alle, og kom helt til semifinalen i A-sluttspillet i årets Grueturnering. Der ble det knepent tap mot sterke Ottestad, men gutta er kjempefornøyde likevel.

 

På veien til semifinalen beseiret Skarnes IL/Slåstad IL G13 i tur og orden Driv, Ull/Kisa og Biri i gruppespillet, og slo hjemmelaget Grue 2 – 1 i kvartfinalen.

Ikke verst å bli beste lokale lag i G13 klassen i 9 er fotball, sier en strålende tilfreds oppmann Håvard Neskvern.

Godt sammensveiset gjeng

Det er ikke så rart at lagmoralen er god blant de 24 spillerne i Skarnes IL/Slåstad IL G13. Under LillestrømBanken Cup på Rælingen tidligere i sommer gikk laget helt til finalen i B-sluttspillet, der det ble et knepent 1-0 tap. Også i seriespillet går det bra. Oppmann Neskvern forteller om godt oppmøte, god stemning og god stabilitet i laget.

– Vi har meldt på to lag i serien med rullering av spillerne mellom lagene. De fleste av gutta har spilt sammen siden første klasse. Noen har kommet til i løpet av årene. Fem fra Slåstad og en fra Ullern. Vi er en godt sammensveiset gjeng.

Stadig i utvikling

Håvard Neskvern er nå i sitt femte år som oppmann for laget fra Sør-Odal. Som «medoppkvinne» har han Eva Hilan, mens trenertamet består av Rune Strandseter, Guldbrand Thoner, Odd Rudsdammen og Bon Holstad. Og ambisjonene for høstsesongen er klare:

Det er å utvikle oss videre som enkeltspillere og lag. Vi er veldig fornøyd med sesongen så langt, og gutta har gjort store framskritt. Vi er et lag som har holdt sammen i mange år, og vi er i stadig utvikling.

Se bilder fra Grueturneringen her

 

Du har kanskje også lyst til å lese: