Glomdalsprofil: Ida Skolegården

Ida Skolegården

 

Vi traff ei tøff og veldig ivrig jente på Flisa sin fotballskole forrige helg. Ida spiller med gutta i klassen, og er blant de som setter lista høyt på trening og kamp!

 

Med to eldre brødre som også spiller fotball var det ikke så rart at Ida også ble fotballinteressert. Det er blitt mange tøffe dueller mot gutta, men Ida er ei tøff jente. Trikser gjør hun også, og en trikserekord på over 20 er imponerende!

Glomdalsprofil: Ida Skolegården

Favorittlag: Manchester United

Favorittspiller: Zlatan Ibrahimovic

Posisjon: Spiss og midtbane

Egenskaper på banen: Kanskje sentre til medspillere

Verste motstander: Våler G10

Hva gjør du eller på fritiden: Jeg spiller mye fotball om sommeren. Om vinteren er jeg også med på håndball og går på ski og skiskyting.  Jeg har akkurat fått classywalk, som er artig å kjøre på! Når jeg ikke er ute liker jeg å se på film på IPad.

Hva er en god kamerat: En som trøster meg når jeg er lei meg.

 

Les også våre tre siste glomdalsprofiler:

Glomdalsprofil: Linus Kristiansen

Glomdalsprofil: Oscar Norheim

Glomdalsprofil: Sondre Flaamo

Du har kanskje også lyst til å lese: