Lagpresentasjon – Flisa G2005

Flisa G2005 er en treningsivrig gjeng med gutter. Foto: Privat

Flisa G2005 er en treningsivrig gjeng med gutter. Foto: Privat

Flisa G2005 beskrives som en treningsivrige og ivrig gjeng med gutter, som allerede har spilt fotball sammen i flere sesonger. Trener Øyvind Damhaug og lagleder Thomas Nygaard gjør en god jobb med gutta, og sammen ser de fram mot en innholdsrik fotballsesong.

 

Treningsvillige gutter

Siden i fjor høst har Flisa G2005 trent sammen med årgangen over. At gutta både er trenings – og læringsvillige gjenspeiler seg i treningsoppmøtet og mengde.

Vi har hatt tre fotballøkter i uka gjennom hele vinteren, både ute på kunstgresset på Flisa og inne i gymsalen på Haslemoen. I tillegg har vi hatt en økt med fokus på basis styrke og spenst. Mange av spillerne har også en økt i uka på FFO forteller Damhaug.

Treningsoppmøtet har også vært solid, og det har stort sett vært mellom 15 og 20 spillere hele vinteren.

 

ANNONSE

 

Mange turneringer å se fram til

Etter sesongslutt i fjor deltok laget på Hamar Talentcup. Her leverte de flere gode resultater, og fikk blant annet møte lag som Start og Bodø/Glimt. Etter årets sesongslutt skal gutta igjen delta på denne cupen i Hamar.

I juni og juli skal vi også delta på Elverumsturneringen og CUP Denmark i Brøndby. Foreløpig er vi eneste norske lag påmeldt. Turneringen strekker seg over 3 dager, og kampene skal spilles på Brøndbys treningsanlegg.

Flisagutta deltok også på Løvenstad vårcup i mars. Herfra tok de også med seg verdifull læring og gode prestasjoner, og slo blant annet Vålerenga i bronsefinalen.

 

Flisa G2005 har også enkelte økter med fotballteori. Her skimtes trener Øyvind Damhaug i høyre hjørne. Foto: Privat

Flisa G2005 har også enkelte økter med fotballteori. Her skimtes trener Øyvind Damhaug i høyre hjørne. Foto: Privat

 

Fokus på sportslig utvikling og trivsel

Når sesongen sparkes i gang stiller laget både i serien for jevnaldrende, og i en årsklasse opp. Gjennom dette får både enkeltspillere og lag god matching.

Vi har ambisjoner om å utvikle oss som lag og som enkeltspillere. Selv om laget har stort fokus på sportslig utvikling, har vi selvsagt også et overordnet mål om at alle skal trives i gruppa, og ha det gøy med fotballen!

Vi i Glomdalsfotball ønsker Flisa G2005 lykke til både i seriespill og turneringer som venter fremover!

Du har kanskje også lyst til å lese: