Lagpresentasjon – Grue J13

Grue J13 er en fotballgjeng som har vokst siden oppstarten for 7 år siden. Foto: Privat

Grue J13 er en fotballgjeng som har vokst siden oppstarten for 7 år siden. Foto: Privat

Grue J13 beskrives som ei humørfylt gruppe som teller 17 jenter. Stammen i laget har spilt sammen i flere år og kjenner hverandre godt. Jentene trenes av Jostein Luka, Vegard Bye Moe og Eli Tomterstad, som også får god hjelp av flere foreldre i treningshverdagen.

 

Sterkt fokus på glede

Lagets ambisjoner for denne sesongen er først og fremst å ha det gøy med fotballen, og sammen som lag. De har gjennom vinteren trent en gang sammen innendørs på Namnå.

Vi har hatt en frivillig økt i uken frem til nå. Etter påske vil det bli to obligatoriske treninger i uka. Samtidig som vi skal ha det morsomt sammen ønsker vi å skape en positiv utvikling hos jentene som fotballspillere og personer forteller trener Jostein Luka.

Treningsoppmøtet og innsatsen på de frivillige øktene har i følge trenerteamet vært upåklagelig.

 

ANNONSE

 

Første treningskamp nylig gjennomført

Gruejentene spilte nylig sin første treningskamp som 9 – er lag mot KIL i Storhallen på Kongsvinger. Videre skal laget møte Ørn – Horten i treningskamp 22. april, før serien sparkes i gang den siste uka i april.

Vi har meldt på et lag i 2. div 9 – er, og et lag i 2. div 7 – er denne sesongen. Det innebærer to kamper i uka for gruppa. Dessverre er det få jentelag i distriktet, og disse lagene har derfor havnet i samme pulje opplyser Luka.

 

Grue J13 spiller for året 9er og 7er. Her fra trening på Grue Stadion. Foto: Privat

Grue J13 spiller for året 9er og 7er. Her fra trening på Grue Stadion. Foto: Privat

Ser fram til Grueturneringa

Laget skal naturligvis delta på den prestisjefulle turneringa på hjemmebane i slutten av august, noe som blir et av høydepunktene gjennom sesongen.

I tillegg til Grueturneringa skal vi delta på en “overnattingsturnering”. Hvilken det blir er ikke helt bestemt enda forteller treneren videre.

I tillegg til den gode stammen av Gruejenter har laget også fått noen nye impulser i laget. To nye spillere har kommet fra Brandval for i spille i den grønne trøya denne sesongen.

Vi håper å beholde alle vi har, og kanskje få med enda flere avslutter Jostein Luka.

Vi ønsker både nye og “gamle” jenter hos Grue J – 13 lykke til med sesongen!

 

Du har kanskje også lyst til å lese: