Lagpresentasjon – Åsnes G19

Åsnes G19

Åsnes G19 er et sammensatt lag med spillere fra Kjellmyra, Åsa – Hof og Flisa. Foto: Privat

Åsnes G19 er en godt sammensveiset gjeng med mye godt humør. Laget er satt sammen av spillere fra Kjellmyra, Åsa – Hof og Flisa. De skal den kommende måneden spille kvalifisering til G19 – Elite i Indre Østland.

 

Trener for laget er Henrik Valby, som sin unge alder til tross har opparbeidet seg god erfaring som fotballtrener. Han ser fram mot en ny spennende sesong.

Vi ønsker å utvikle individuelle ferdigheter blant spillerne, men selvsagt også et godt kollektiv. Vi vektlegger prestasjon i større grad enn resultat, og ønsker å spille en fin og underholdende fotball forteller han.

ANNONSE

 

Elite – kvalik i vente

Laget har bestemt at de på vårsesongen skal spille i 1. divisjon for G19 i Indre Østlands seriesystem. De deltar likevel i kvalifiseringen til Elitedivisjonen nå i vinter.

Vi kommer til å bruke kampene som gode treningskamper mot gode motstandere. Vi kommer til å spille 1. divisjon på våren legger treneren til.

 

Laget har hittil i vinter trent felles to ganger i uka, der en økt har bestått av ren basistrening og den andre har vært med ball. I tillegg går mange av spillerne på idrettslinje på videregående og får flere gode økter der hver uke. Enkelte av spillerne trener også med seniorlagene til de respektive klubbene.

Vi har hatt litt varierende oppmøte på trening som følge av mye skader og sykdom. Men uavhengig av antall på trening forsøker vi å trene med så høy kvalitet som mulig. Mange av spillerne har mange økter totalt hver uke, så vi må tilpasse belastningen for hver enkelt forteller Henrik Valby videre.

Åsnes G19

Åsnes G19 på trening i kanonhallen på Haslemoen i Våler. Foto: Privat

Deltok på Galterudturneringa

Laget deltok nylig på den årlige vintercupen som arrangeres i Kongsvingerhallen. Der fikk de testet seg mot Eidskog, Kil fotball og Gjelleråsen. Det var til slutt Gjelleråsen som stakk av med pokalen.

Vi ønsker gutta fra Åsnes lykke til med sesongen når den sparkes i gang!

Du har kanskje også lyst til å lese: