Lagpresentasjon – Grue J2007

Grue J2007

Trener, Håkon Brenna, er svært fornøyd med sine spillere. Her i god samtale før en kamp. Foto: Privat

Grue J2007 beskrives av trener Håkon Brenna som en veldig treningsvillig og ivrig gruppe. De har i vinter gjennomført mye allsidig trening, og ser nå frem mot sesongstart og fotballkamper.


Det er en herlig og seriøst gjeng som det er lett å være trener for. De fleste av jentene har spilt sammen i flere år allerede. Hittil i vinter har vi trent en gang i uka felles, men bare vinteren er over blir det sannsynligvis flere økter forteller treneren.

 

Fokus på å beholde alle

Laget har ambisjoner om å utvikle både eget spill og individuelle ferdigheter gjennom året som kommer. I tillegg til disse ambisjonene er det et mål til Brenna er klar på.

Vi har en ambisjon om å være like mange spillere etter høstsesongen som vi er nå i dag. Lykkes vi med det føler jeg vi har gjort noe rett.

Han forteller videre at treningsoppmøtet er upåklagelig, og roser samtidig fotballakademiet i Grue. Her deltar flere av jentene ukentlig.

Stort sett alle jentene møter på trening hver gang, noe som er suverent. Flere deltar også på Grue – akademiet. Dette er et kjempetiltak som øker ferdighetene til deltakerne betraktelig legger han til.

 

ANNONSE

 

Grue J2007

Grue J2007 i aksjon mot Lillestrøm. Foto: Privat

Lagbygging i Torsby og cup på Lillestrøm

Tidligere i vinter gjennomførte laget en teambuildingsdag i Torsby. På agendaen sto bading i Torsby – badet, og restaurantbesøk.

Det er et privilegium å få være med så flotte barn på tur! Vi har også tro på at det å være sammen utenfor banen vil skape et enda bedre samhold på banen legger Brenna til.

 

Gruejentene har også deltatt på DnB – cup på Lillestrøm nå i februar. Der fikk laget mange gode svar på hvordan de står i forhold til ande jevnaldrende lag.

Vi fikk mange gode svar, og er i rute. Spillet vårt er på rett vei og jentene har utviklet seg individuelt. Samtidig ser vi at vi har mange ting å jobbe med fremover, men det viktigste er at jentene skal få prøve, ha det gøy og utvikle seg i eget tempo avslutter Brenna.

 

Vi i Glomdalsfotball ønsker Gruejentene lykke til med sesongen, og håper den vil gi mange gode fotballopplevelser!

Du har kanskje også lyst til å lese: