Lagpresentasjon – Vaaler G/J 2008

Vaaler G/J 2008

Fornøyde gutter og jenter på Vaaler G/J2008. Foto: Privat

Vaalers 2008 – årgang er slått sammen av både gutter og jenter. De beskrives som en godt sammensveiset gjeng, der begge kjønn hevder seg godt. Treneransvaret er fordelt på fem foreldre som alle bidrar for at barna skal ha det gøy med fotballen.

 

ANNONSE

Stor fotballinteresse

Vi er 16-17 spillere, av totalt 25-30 barn født i 2008 i Våler kommune, så interessen er stor på dette årskullet. I fjor stilte vi med 2 lag i serien og det gjør vi nok i år også forteller Bernt Hjelmervik, som er en av trenerne for laget.

Vaaler G/J 2008 trener felles en gang i uka. I tillegg kan de som ønsker være med å trene med laget som er ett år eldre en kveld i uka.

Mange av unga er ivrige, så vi har hatt et bra treningsoppmøte på i overkant av 10 stykker på øktene. I tillegg til fotball driver mange av spillerne med ski, alpint, håndball eller andre idretter legger Hjelmervik til.

 

Vaaler G/J 2008

Diplom og medalje er alltid godt likt. Foto: Privat

Vintercup på Rena

Vaaler G/J 2008 deltok nylig på en vinterturnering på Rena der samtlige spillere viste god innsats. I tillegg til denne turneringa er målet og få til en treningskamp eller to, eller en turnering til før serien begynner.

Til tider kan det være utfordrende å holde styr på så mange 8 og 9 – åringer samtidig, så vi ga spillerne en gulrot før jul. Hvis konsentrasjonen på trening ble enda bedre skulle de få en belønning. Belønningen var denne turneringa, og innsatsen var på topp! De er jo generelt veldig flinke fortsetter treneren.

Lagets mål for sesongen er at samtlige spillere skal ha framgang, og ikke minst ha det moro med fotballen. Det er vi i Glomdalsfotball veldig enige i, og ønsker både trenere og spillere lykke til med sesongen!

Du har kanskje også lyst til å lese: