Ildsjel Gjermund Holt med ny rolle

Gjermund Holt

Engasjert som alltid, Gjermund Holt. Foto: Privat

Gjermund Holt har gjennom en årrekke bidratt for Grue IL. Han har de senere årene både vært trener for lag i yngres avdeling, og aktivt bidratt rundt klubbens A-lag. Den årlige showkampen med kompisen Ståle Solbakken var også Holt hovedansvarlig for.

Spiller- og trenerutvikler

– Hvilken rolle skal du ha i Grue fremover nå?

Rollen min for kommende sesong er spiller- og trenerutvikler for ungdomsfotballen.
Jeg skal være en rådgiver for trenerne i klubben, arrangere trenerforum, følge opp spillere som er på sone og krets, ha ansvar for hospitering i samråd med trenere, foreldre og spillerne selv. Jeg kommer også til å ha kontakt med andre klubber i forhold til hospiteringssamarbeid forteller Holt.

 

Erfaring for å hjelpe andre

Gjennom mange år som trener har Gjermund opparbeidet seg nyttig erfaring han nå vil bruke for å hjelpe andre trenere i Grue.

Jeg har vært trener på forskjellige nivåer og for ulike aldersgrupper i mange nå, og vil bruke litt av den erfaringen på å hjelpe andre i klubben.

Gjermund Holt

Grue med ny spiller- og trenerutvikler. Foto: Privat

Fokus på glede og utvikling

– Hva er mest inspirerende med en slik jobb?

Det mest inspirerende er jo å kunne bidra til at barn og unge har det moro og utvikler seg som fotballspillere. Vi må ta vare på alle, samtidig som de mest ivrige må få mulighetene til å bli så gode de vil og kan. Da er samarbeid innad i klubben utrolig viktig legger han til.

Til tross for små årskull har Holt stor tro på at Grue skal utvikle gode spillere i tiden som kommer.

Grue er en liten klubb med små årskull. Et godt samarbeid mellom lagene er viktig, både for og klare å stille lag, men også for spillernes utvikling. Samarbeid med andre klubber i samme situasjon er også viktig, og vil bli enda viktigere framover avslutter Holt.

Du har kanskje også lyst til å lese: