Glomdalsprofil – Fredrik Amadeus Sannerud

Fredrik Amadeus Sannerud

Arsenal og KIL er favorittlagene til Fredrik. Foto: Privat

Neste ut av “Glomdalsprofilene” er 10 år gamle Fredrik Amadeus Sannerud. Fredrik er fra Gardvik og representerer Nord-Odal IL. Han er yngst av våre tidligere profiler, men kanskje det er de yngste som har “gullkornene”? Som 10-åring er det mye annet enn å bli profesjonell fotballspiller som står i fokus. Allikevel sitter det mye kunnskaper om fotball generelt hos Nord-Odølingen.

 

Fredrik Amadeus Sannerud

Klubb: Nord-Odal IL

Favorittspiller: Mine absolutte favorittspillere er Alexis Sanchez (Arsenal) og Fredrik Pålerud (KIL)

Favorittlag: Arsenal og KIL

Posisjon: Spiss

Hva gjør du på fritiden? Jeg sparker fotball og synger masse! Ellers er jeg med venner og spiller FIFA 17.

Hva er det morsomste med fotball? Det artigste med fotball er å spille kamper og score hattrick.

Hvilken motstander er gøy å møte? Det er spesielt gøy å møte lag fra KIL. Det er ikke ofte vi vinner mot dem, men da vi først drar i land seier’n er det ekstra moro!

 

Fredrik Amadeus Sannerud

Fredrik koser seg med ballen i beina. Foto: Privat

 

Hvorfor startet du med fotball?

Jeg startet med fotball da jeg var 6 år. Det var fordi jeg synes det virket spennende. Etterhvert som jeg gikk på treninger og spilte mye fotball, fikk jeg helt “fotballdilla”!

Hva tenker en 10-åring om hva han skal bli som stor?

Jeg vet ikke helt enda. Drømmen hadde vært å bli både fotballproff og sanger, siden jeg er veldig glad i både fotball og musikk.

Hvorfor er Fredrik Pålerud en person du ser opp til?

Fredrik Pålerud er et forbilde for meg fordi han først og fremst er en god fotballspiller. Så er det gøy at han spiller på Kongsvinger, som er like ved. Vi er også litt like ettersom begge er fra Odalen og begge heter Fredrik!

Fredrik Amadeus Sannerud

Fredrik viser noe av det han kan. Full kontroll! Foto: Privat

Du har kanskje også lyst til å lese: