Glomdalsprofil – Henrik Løvstad

Henrik Løvstad

Henrik i aksjon mot Vålerenga i Norway Cup. Foto: Privat


Henrik Løvstad fra Namnå i Grue er en energisk fotballspiller som per dags dato spiller på Grue IL sitt A-lag. Gruegutten født i 1999 er ung av alder til å være en viktig brikke på et A-lag. Det betyr også at han er et forbilde for mange av de yngre i klubben. Henrik er en treningsvillig gutt, som har operert i den grønne drakta fra ung alder.

 

Henrik Løvstad

Klubb: Grue IL

Posisjon: Indreløper

Favorittspiller: Ronaldinho

Favorittlag: Arsenal

Hva gjør du på fritiden? Går for det meste i trening og skole. Er med venner hvis jeg har tid.

Beste egenskaper: God med ball, løpsstyrke og hurtig

Beste øyeblikk: Når vi slo ut Åsane i Norway cup. De var et av Norges beste lag i vårt årskull (G16), så det er noe som jeg setter høyt. Samme året møtte vi Vålerenga i 16-dels finalen i A-sluttspillet. Det er slikt man husker da man blir gammel.

Verste motstander i serien: Nybergsund 2

Du har kanskje også lyst til å lese: