Glomdalsprofil – Jonas Aurland

Glomdalsprofil - Jonas Aurland

Jonas Aurland der han liker seg best – på fotballbanen. Foto: Privat

Jonas Aurland er en ung lovende gutt fra Åsnes. Vi har snakket med den treningsvillige 14-åringen, som til vanlig spiller for Flisa G16. Den lovende unggutten synes Eidskog er tøffeste motstander og har Vålerenga og Liverpool som sine favorittklubber. Solungen er også med på Team Glåmdal G02 som vi tidligere har omtalt her på vår portal.

Glomdalsprofil – Jonas Aurland

Klubb: Flisa

Posisjon: Sentral midtbane/back

Favorittspiller: Philippe Coutinho

Favorittlag: Vålerenga og Liverpool

Fritiden: Slapper av med PlayStation og trener en god del

Beste egenskaper: En hard duellspiller og et bra overblikk

Beste øyeblikk: Da vi kom til kvartfinale i Hamar-talentcup med Team Glåmdal. Der fikk vi spille mot Strømsgodset, kanskje Norges beste G14-lag. Vi er en samlet gjeng fra mange forskjellige klubber, som vant mye og spilte god fotball, tross lite trening sammen. Vi lærte hverandre som spillere ganske raskt og kjemien i gruppa var unik. Trenerne er også verdt å nevne. Vi hadde de mest engasjerte trenerne og de var villige til å lære bort ting. De gjorde også alt de kunne for at vi skulle vinne. 1/8-dels-finalen var spesiell, da vi slo et samarbeidslag som hadde trent med hverandre i mange år.

Verste motstander i serien: Eidskog G16. Der blir det ofte mange harde dueller.

Vi ønsker å presentere flere spillere i vår region. Svar på spørsmålene ovenfor og send mail med bilder til post@glomdalsfotball.no så kanskje du er neste Glomdalsprofil!

Du har kanskje også lyst til å lese: