Klargjort for fotballfest på Gjemselund

DNB-cup inkluderer også 3'er fotball. Her fra forrige helgs seriekamper på kongsvinger. Foto: Glomdalsfotball

DNB-cup inkluderer også 3’er fotball. Her fra forrige helgs seriekamper på Kongsvinger.
Foto: Glomdalsfotball

Årets DNB-cup sparkes i gang søndag 18.september på Kongsvinger. Hele 103 lag har meldt sin ankomst, og det er klargjort for fotballfest på Gjemselund.

Klargjort for fotballfest på Gjemselund

Herlig action under fjorårets cup! Foto: Privat

DNB-cupen er kjent for å ha røtter i det som var «løkkecupen», hvor de ulike løkkene i byen spilte mot hverandre. Dette har utviklet seg, og i år er det lag fra hele distriktet, samt fra Oslo- og Hamarregionen. Cupen er for barn født imellom 2004 og 2010, der de deles inn i ulike klasser på 7’er, 5’er og 3’er. Det er også første muligheten for årgangen 2006 til å prøve å spille 7’er-fotball.

Arrangementet er i regi Kil Fotball, med Geir Magne Andersen og Johan Hammarstrøm som hovedansvarlige. Foreldre fra de ulike lagene stiller opp på dugnad, slik at arrangementet kan gjennomføres.

Målet med arrangementet er å skape idrettsglede for de unge. Jeg forventer og håper på å se mange barn med et stort smil om munnen, sier Geir Magne Andersen.

Og skal du på Gjemselund denne helga,  send oss gjerne bilder og gla’historier på e-post, eller bruk emnetaggen #Glomdalsfotaball på Instagram.

Du har kanskje også lyst til å lese: