Dobbel lagseier for Kil J14 i Grueturneringen

Dobbel lagseier for Kil J14 i Grueturneringen

Foto: Privat


Strålende lagseier for KIL i helgen. Fokus på glede gir resultater – Dobbel lagseier for Kil J14 i Grueturneringen!

Det var 21 fotballglade jenter som møtte opp på Grueturneringen lørdag morgen med mye fotball og spenning i vente. Til vanlig er Kongsvingerjentene én treningsgruppe. Trenerne Kent Inge Waaler, Richard Nabben og Jørn Karlsrud valgte å dele treningsgruppen i to, slik at alle skulle få mest mulig spilletid. De stilte da med et 7’ er-lag og et 9’ er-lag.  Ambisjonen deres var å ha det gøy og gjøre deres beste til enhver tid, noe som ga resultater.

Søndag ettermiddag sto jentene igjen med to pokaler og 48-6 i målforskjell etter to dager med mye fotball og moro. Waaler ønsker å trekke frem en strålende innsats av samtlige spillere, og roser de for å ha en positiv innstilling.

Jentene har hatt en utrolig cuphelg, hvor de har scoret mange mål og sluppet inn lite. Dette skyldes at de er lærevillige og mottakelige til det vi har å komme med på trening og ellers.

Til vanlig trener de to ganger i uka, der glede og utvikling står i fokus.

På trening er fokuset vårt først og fremst på glede. I gruppa vår er alle like viktige, og vi gjør vårt beste for at hver enkelt skal utvikle seg individuelt, og i gruppa. forteller Kent Inge Waaler.

Glomdalsfotball gratulerer og er imponert over kvaliteten på både spillergruppa og trenerteamet!

Dobbel lagseier for Kil J14 i Grueturneringen

Foto: Privat

 

Du har kanskje også lyst til å lese: