Velkommen til Glomdalsfotball.no

14010034_1656951911290833_523936263_n
Glomdalsfotball.no er en ny plattform som skal ta for seg alt det positive som skjer i og rundt fotballen i distriktet! Vi skal presentere og omtale kamper, lokaloppgjør, trenere, styrer, turneringer. Velkommen til glomdalsfotball.no.

Vi synes seniorfotballen får nok oppmerksomhet, men savner godt lesestoff om barne- og ungdomsfotballen i distriktet. Det er tross alt her mesteparten av kampene gjennomføres.

Har du innspill om gode saker som bør omtales setter vi pris på tips. Er du en engasjert trener setter vi pris din historie. Alle klubber har en eller flere ildsjeler som gjør at kampene går smertefritt, gressbanene er strøkne, kiosken er åpen, og fokuset er på utvikling og fotball.

Vi er interessert i de gode historiene som skal skape engasjement, positivitet og inspirasjon til alle fotballglade i distriktet!

 

Du har kanskje også lyst til å lese: