12 juniorer med da KIL 2 rykket opp

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Charles Berstad

– Det er først og fremst våre juniorspillere som har sørget for at veien mot opprykk ble enklere for oss, det sier treneren for KIL 2 Charles Berstad.

Han forteller at han hadde gjort en oppsummering av sesongen før opprykkskampen mot Trysil onsdag. Den oppsummeringen viste at juniorspillerne hadde scoret 80 av ca 100 mål, og at de også har stått for rundt 80 prosent av all spilletid. Vi har prøvd å gjøre dette laget så ungt som mulig, slik at de får trent seg på seniornivå. Dessverre ble det litt for enkelt til slutt, men det viser jo at vi hører hjemme på nivået over sier han.

– Sesongen har vært helt fantastisk. Det har vært en fin gjeng å jobbe sammen med. Jeg og kollega Jørn Karlsrud har sagt til hverandre at det er mye som har gått rett denne sesongen.

At man har lykkes med en satsing på de unge spillerne tror Berstad er bra for lokalfotballen på sikt.

Prioriterer interkrets resten av sesongen

– Det er klart at nåløyet for å bli toppspiller er trangt og spesielt opp i A-troppen til KIL, men vi jobber med det. Dette er min andre sesong som trener og vi har fått opp tre stykker til A-laget og jobber med en til, så da når vi målsettingen der også, forteller han.

Onsdag vant KIL rekruttene 15-0 over Trysil på Gjemselund. Treneren tror det blir vanskelig å kopiere det denne sesongen.

– Nå møter vi nok litt bedre motstand i Sander og HamKam 2 i de siste to kampene, og vi kommer nok til å prioritere å avgi noen spillere til juniorlaget som trenes av Knut Nordnes. De kjemper for å beholde plassen i interkretsserien. Det er også viktig for KIL sier Berstad.

– Målet denne sesongen var å rykke opp og det har vi vært tydelig på hele veien. Gutta selv har stått for bragden gjennom hardt arbeid og god innsats i kamper, avslutter treneren.

[slideshow_deploy id=’3285′]

12 juniorer med da KIL 2 rykket opp

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var